Toegevoegd aan Mijn favorieten

JLT

JLT is één van ’s werelds marktleiders op het gebied van advisering omtrent verzekeringen, herverzekeringen, employee benefits, broking alsmede aanverwante diensten. Onze klantenpropositie is gebouwd op onze diepgewortelde specialistische kennis, de belangenbehartiging van klanten, advies op maat en een excellente service. Samen zetten wij de klant op nummer 1, we koesteren onafhankelijk denken en verwachten dat wij beoordeeld worden op de behaalde resultaten. JLT heeft kantoren in 40 gebieden met 10.600 werknemers, ondersteund door het JLT Netwerk geeft dat ons de mogelijkheid klanten risk management en advies omtrent employee benefits aan te bieden in 135 landen.

Onze klanten zijn bedrijven met complexe risico profielen en een behoefte aan zeer specifieke verzekeringen. Wij zijn er van overtuigd dat bedrijven met behoefte aan het beheersen van hun risico’s, het best ondersteund kunnen worden door advies van specialisten uit hun eigen werkterrein.

Deze overtuiging ondersteunen wij door het feit dat wij alleen werken op gebieden waar we markleider zijn of kunnen worden. JLT opereert met deze consistente visie in onze internationale en lokale organisaties.

In de door ons gekozen werkgebieden, hebben wij een team van experts verzameld en hebben een teamgerichte aanpak. Naast vele jaren ervaring als verzekeringsmakelaar, verzekeraar en claims adjusters, hebben wij ook veel ervaring in het recht, economie, financiën, auditing, de industrie en management consulting. Onze strategie is verbonden met onze gemeenschappelijk ervaring en dat maakt het mogelijk onze klanten een unieke en uitmuntende service aan te bieden.

JLT Netherlands levert diensten als verzekeringsmakelaar aan verschillende industrieën in de Marine & Energy sector zoals, shipping, scheepsbouw, on/off shore constructie, baggeren en landwinningsprojecten. Met een track record in het plaatsen van high profile projecten en jaarlijkse programma’s, zal JLT Netherlands bijdragen aan de sterke vertegenwoordiging van JLT in de Marine & Energy sector alsmede het uitbreiden van het aanbod van de specialismes van JLT op de Nederlandse markt.