Toegevoegd aan Mijn favorieten

Geslaagd eerste Young InSurance gala

Op vrijdagavond 5 oktober organiseerde initiatiefnemer Jong Schouten Zekerheid in samenwerking met Young InSurance en de VNAB, het allereerste Young InSurance gala. Wit tafellinnen, fonkelend kaarslicht, een oer-Rotterdamse act, geweldige muziek en heerlijk eten. Daarvan en meer konden Young InSurance-leden genieten in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Deze bijzondere avond werd aangeboden door de sponsoren Schouten Zekerheid, Kennedy Van der Laan, HDI, Sedgwick en de VNAB. De start van een hopelijk mooie traditie voor Young InSurance.

Met een zwaai aan de welbekende beursbengel opende medeorganisatoren Daniel Dancewicz en Piet-Hein Touw de spectaculaire avond. Naast een heerlijk diner en volop netwerkmogelijkheden, mocht ook een stukje educatie mocht niet ontbreken. Oer-Rotterdammer Roel Pot leerde de Young InSurance leden daarom de fijne kneepjes van het echt Rotterdams lullen. Na het diner nam de dj plaats achter de draaitafel en gingen de voetjes van de vloer terwijl er ondertussen albums vol werden geschoten voor de fotospiegel.

Bekijk de foto's

Young InSurance gala 2019

De sponsoren van deze bijzondere avond geven volgend jaar graag het stokje door. Noteer daarom alvast de eerste vrijdag van oktober 2019 in de agenda’s. Zet u samen met ons de traditie voort? Voor volgend jaar verwelkomen wij graag weer een makelaar, verzekeraar, expert en advocaat als sponsoren van het Young InSurance gala.

Publicatie datum: 15 oktober 2018