Toegevoegd aan Mijn favorieten

Van Ameyde wint Assurantie Hockeytoernooi 2017

Van Ameyde wint vijfde editie Young Insurance Assurantie Hockeytoernooi

Op vrijdag 9 juni heeft het mixed hockeyteam van Van Ameyde voor de tweede keer hetAssurantie Hockeytoernooi op haar naam geschreven. Nadat de ploeg het toernooi in 2014 ook op haar naamwist te schrijven en Marsh en Schouten Zekerheid in 2015 en 2016 met de titel er vandoor gingen is dewisselbokaal weer terug bij Van Ameyde.

De spannende finale werd met 1-0 gewonnen van andere favoriet Markel, de winnaar van 2012. Marsh legdeuiteindelijk beslag op het brons na winst in de troostfinale. Marsh strandde na een zinderende strafballenserietegen Markel in de halve finales en kon daarmee geen vervolg geven aan de succesvolle editie twee jaargeleden. De top vier werd gecompleteerd door ander zwaargewicht Van Traa Advocaten en daarmee was detop vier dit jaar een voorspelbare, doordat Schouten Zekerheid niet in staat was de titel van 2016 teverdedigen.

Het Assurantie Hockeytoernooi vierde haar vijfde verjaardag in de nieuwe opzet. Daar waar hettoernooi jarenlang een begrip was in verzekeringsland heeft, na enkele jaren van stilte, Young InSurance deorganisatie op zich genomen en het toernooi in een nieuwe jasje gestoken. Het toernooi wordt jaarlijksgehouden op Hockeyclub Leonidas te Rotterdam op een vrijdag in juni. Alle twaalf teams en supporters werdenverwelkomd met een gezamenlijke lunch en de dag werd afgesloten met een borrel en uitgebreide barbecue,waarna het door de gunstige weersomstandigheden en de huis-dj nog lang onrustig bleef op Leonidas.

Bekijk de foto's

Publicatie datum: 13 juni 2017