Toegevoegd aan Mijn favorieten

7e editie Young InSurance Assurantie Hockey Toernooi

Na een aantal succesvolle edities organiseert Young InSurance, het netwerk voor young professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche, wederom het Assurantie Hockey Toernooi. Het enige Young InSurance event voor de gehele branche, ongeacht leeftijd. Op vrijdag 28 juni zal er op de inmiddels bekende velden van Leonidas Rotterdam gestreden worden om de felbegeerde wisselbeker. De beker is op dit moment in handen van het VNAB-team. Zullen zij ook dit jaar met een team komen om de titel te verdedigen?

In de komende weken wordt er hard gewerkt om deze sportieve dag tot een succes te maken. Sinds 2013 wordt het Assurantie Hockey Toernooi georganiseerd door Young InSurance en is het een zeer gewaardeerd event geworden. Tijdens het toernooi staat sportief netwerken met elkaar boven het competitieve element.

Programma

Op vrijdag 28 juni is het clubhuis vanaf 11.30 uur geopend, waarna na de lunch de eerste wedstrijden van start zullen gaan. Aan het einde van de middag zal tijdens de borrel met gezellige muziek de finale worden gespeeld. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Tijdens de hele dag zijn supporters van harte welkom!

Meer informatie

Young InSurance (t.a.v. Zeynep Bulut)info@younginsurance.nl

Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u binnenkort op onze website.

Publicatie datum: 10 mei 2019
Young InSuranceYoung InSurance info+31 (0)6 42 67 46 27