Toegevoegd aan Mijn favorieten

Assurantie Hockey Toernooi viert eerste jubileum

Op vrijdag 9 juni viert het Assurantie Hockey Toernooi alweer haar eerste jubileum sinds het toernooi in 2013 door Young InSurance in een nieuw jasje werd gestoken. Het toernooi was van oudsher een begrip in assurantieland en werd jarenlang op de velden van Klein Zwitserland in Den Haag georganiseerd. Na een aantal jaren van stilte pakte Young InSurance de handschoen op en werd het sportieve netwerk evenement voor jong én oud met affiniteit voor de verzekeringsmarkt nieuw leven ingeblazen. Komende editie verdedigt Schouten Zekerheid de titel nadat het die in 2016 van Marsh heeft overgenomen. Van Ameyde en Markel gingen deze kampioenen voor in respectievelijk 2014 en 2013. Komt er in 2017 weer een nieuwe naam op de beker?

Young InSurance, hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche, organiseerde in 2013 met behulp van initiatiefnemers Eelco Wester (AGCS) en Geneviëve Jubitana (Cunningham Lindsey), ondersteund door Sjaak Schouteren (Aon) - oprichter van Young Insurance - voor het eerst het Assurantie Hockey Toernooi “nieuwe stijl”. Het toernooi biedt inmiddels plaats aan 16 teams en is een vaste prik op de verzekeringskalender geworden. Jong én oud zullen strijden om de felbegeerde beker waarbij het competitieve aspect hand in hand gaat met het sportief netwerken met elkaar. Inmiddels is de organisatie versterkt met Marijn Hollema (Marsh) en Zeynep Bulut (Van Ameyde) die er mede voor zullen zorgdragen ook deze editie weer tot een succes te maken.

Het programma vangt aan op vrijdag 9 juni om 12.00 uur aan en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de middag de finale worden gespeeld. Vanaf 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken. Ook supporters zijn van harte welkom aan te sluiten bij de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u hier.

Contactgegevens voor nadere informatie:

Eelco Wester m&c@younginsurance.nl | +31653524784

Publicatie datum: 4 april 2017
Young InSuranceEelco Wester (Marketing)+31 (0)6 53 52 47 84