Toegevoegd aan Mijn favorieten

Assurantie Hockey Toernooi 2016

Hier wil je bij zijn! Vierde editie Young Insurance Assurantie Hockey Toernooi op 17 juni in Rotterdam

Op vrijdagmiddag 17 juni vindt alweer de vierde editie plaats van het Assurantie Hockey Toernooi nieuwe stijl, een sportief netwerk evenement dat wordt georganiseerd voor jong en oud met affiniteit voor de verzekeringsmarkt. Ook dit jaar vormen de velden van Leonidas in Rotterdam weer het terrein waarop gestreden gaat worden om de felbegeerde beker. Vorig jaar deden er maar liefst 16 teams mee en ging Marsh er met de winst vandoor.

Het AHT wordt sinds 2014 georganiseerd onder de vlag van Young Insurance, hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Initiatiefnemers Eelco Wester (AGCS) en Genevieve Jubitana (Cunningham Lindsey), ondersteund door Sjaak Schouteren - oprichter van Young Insurance - bliezen daarmee het reeds bestaande maar ‘slapende’ Assurantie Hockey toernooi nieuw leven in. De velden van hockeyclub Klein Zwitserland in Den Haag werden verruild voor die van Leonidas in Rotterdam en het evenement kreeg een fris nieuw tintje: georganiseerd door jong maar voor jong én oud waarbij het competitieve aspect ondergeschikt is aan het sportief netwerken met elkaar.

Inmiddels is de organisatie versterkt met Marijn Hollema (Marsh) en Zeynep Bulut (Van Ameyde) die er mede voor zullen zorgdragen ook deze editie weer tot een succes te maken.

Het programma vangt op vrijdag 17 juni om 12.00 uur aan en onder het genot van een hapje en een drankje zal aan het einde van de middag de finale gespeeld worden. Vanaf 18.00 uur wordt de BBQ aangestookt waar supporters van de teams ook van harte welkom zijn. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u hier.

Noot voor de redactie

Contactgegevens voor nadere informatie:
Eelco Wester 06-53524784

Over Young InSurance

Young InSurance is eind 2009 opgericht en heeft als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Naast het organiseren van netwerkevenementen werken we samen met andere overkoepelende organisaties uit de verzekeringsbranche, zijn we een gesprekspartner voor opleidingsinstituten, zetten nieuwe projecten op, organiseren sportactiviteiten en slaan een brug naar studenten. Kijk voor meer informatie op www.younginsurance.nl

Publicatie datum: 22 maart 2016
Young InSuranceEelco Wester (voorzitter)+31 (0)6 53 52 47 84