Toegevoegd aan Mijn favorieten

Nieuwe bestuursleden Young InSurance

Eerder dit jaar kondigden Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters aan zich terug te zullen trekken als bestuurders en daarmee niet langer het gezicht van Young InSurance te zijn. Inmiddels heeft de netwerkvereniging een nieuwe structuur gekregen en zal het bestuur met ingang van november dit jaar worden gevormd door tien enthousiaste leden.

Young InSurance is eind 2009 opgericht door Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters met als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Inmiddels heeft Young InSurance een flinke groei doorgemaakt en kent de netwerkvereniging meer dan 1.800 leden. Daarnaast is dit jaar ook Young InSurance BE, de Belgische tak van Young InSurance, opgericht.

Met de komst van de nieuwe bestuursleden is ook gekozen voor een nieuwe structuur binnen de organisatie. Young InSurance zal bestaan uit een evenementen, marketingcommunicatie en Match InSurance commissie gevormd door ieder drie bestuursleden.

De marketingcommunicatie commissie wordt gevormd door Denise Heijstek, Lars Springeling en Eelco Wester, tevens voorzitter van Young InSurance. Deze commissie is verantwoordelijk voor het communiceren met en het werven van (nieuwe) leden en sponsoren.

De evenementen commissie, vertegenwoordigd door Kees Heijboer, Björn Jalving en Zeynep Bulut, houdt zich zoals de naam al doet vermoeden bezig met de organisatie van workshops, netwerkborrels, lezingen en sportevenementen zoals het Assurantie Hockey Toernooi.

Bernadette Bode, Jurgen Struiksma en Judith Hooge Venterink vormen tot slot samen de Match InSurance commissie, het mentor-mentee traject waarin young professionals worden gekoppeld aan een ervaren senior binnen de branche. Daarnaast zal Danielle den Hoed de functie van secretaris bekleden.

Benieuwd naar de nieuwe gezichten van Young InSurance? Bekijk dan het smoelenboek of ontmoet ons tijdens het eerstvolgende evenement op 25 november.

Publicatie datum: 25 november 2015
Young InSuranceEelco Wester (voorzitter)+31 (0)6 53 52 47 84