Toegevoegd aan Mijn favorieten

Business partner worden

Young InSurance is in 2009 gestart met als oogpunt het aanbieden van een groot en makkelijk toegankelijk netwerk voor jongeren (<35) binnen de verzekeringsbranche. Dankzij onze leden en sponsoren zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een serieus platform binnen de verzekeringsmarkt met een Young InSurance LinkedIn community van meer dan 2000 volgers en zo’n 20 vaste netwerkpartners.

Absolute hoogtepunten van de afgelopen jaren waren de excursies naar Lloyd's of London en München, het opzetten van Match InSurance (mentor-menteetraject), de herstart van het Assurantie Hockeytoernooi en de vele masterclasses en gezellige borrels met als kers op de taart het winnen van de NARIM Award in 2014. Allemaal mede mogelijk gemaakt door de netwerkpartners die ons een warm hart toedragen.

Wil jij ook een bedrijfslidmaatschap van Young InSurance met alle voordelen van dien, zoals een uitgebreide vermelding op onze website, het onder de aandacht brengen van vacatures en/of een evenement sponsoren of zelfs organiseren? Neem dan voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Eelco Wester of Lars Springeling.

Onze business partners