Toegevoegd aan Mijn favorieten

Match InSurance 2017

Afgelopen jaar hebben er 22 koppels deelgenomen aan het Match InSurance traject. Een enorm succes! Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met het vinden van geschikte menteeā€™s en mentoren. Komend jaar zullen er drie centrale bijeenkomsten plaatsvinden. De startbijeenkomst zal plaatsvinden in mei 2017. De precieze datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Uiteraard zullen er ook tussentijdse bijeenkomsten plaatsvinden tussen de mentee en mentor.

Mentee worden?

Ben jij maximaal 4 jaar werkzaam met een functie op minimaal HBO denkniveau in de verzekeringsbranche en wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je netwerk? Geef je dan op via onderstaand e-mailadres met een uitgebreide motivering waarom wij jou moeten selecteren voor Match InSurance.

Mentoren gezocht!

Uiteraard zijn we ook dit jaar weer op zoek naar nieuwe mentoren. Heb jij minimaal 10 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche, vind je het leuk om een young professional te begeleiden en kun je hier ook voldoende tijd voor vrij maken, dan horen we graag van je!

Aanmelden?

Zowel de mentee als de mentor kan zich aanmelden voor 27 maart aanstaande via match@younginsurance.nl.

Young InSuranceKees Heijboer (voorzitter)+31 (0)6 12 61 25 24
Ervaringen van deelnemers
Wat is Match InSurance?