Toegevoegd aan Mijn favorieten

Wat is Match InSurance?

Young professionals met een beginnende carrière in de verzekeringsmarkt worden gedurende een jaar tijd gekoppeld aan de spreekwoordelijke “oude” rotten uit het vak. Tijdens dit jaar komen de koppels in verschillende settings bij elkaar om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Een ideale manier voor jong en oud om het netwerk te vergroten en aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wat verwachten we van jou?


Mentee

Na de aanmelding vragen we je om een persoonlijk ontwikkelplan te maken. Hierin bepaal je jouw leerdoelen voor het komende jaar. Samen met je mentor ga je aan deze leerdoelen werken tijdens ten minste 6 contactmomenten. Naast bijeenkomsten samen met je mentor zullen jullie ook twee groepsbijeenkomsten bijwonen en neemt jouw mentor je mee naar een netwerkevent.

Mentor

Als mentor vragen we je om de mentee te ondersteunen bij het opstellen van zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsplan. In dit plan bepaalt de mentee zijn of haar leerdoelen. Gedurende het jaar zien jullie elkaar in ieder geval 6 keer om samen aan deze leerdoelen te werken. We vragen je onder andere om de mentee een keer mee te nemen naar een eigen netwerkbijeenkomst. Daarnaast organiseert Young InSurance ook een tweetal Match InSurance groepsbijeenkomsten.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail naar match@younginsurance.nl voor meer informatie of meld je direct aan voor 2017.

Young InSuranceKees Heijboer (voorzitter)+31 (0)6 12 61 25 24
Match InSurance 2017
Lees ervaringen van eerdere deelnemers