Toegevoegd aan Mijn favorieten

Over YoungInSurance

Young InSurance is eind 2009 opgericht door Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters en heeft als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Naast het organiseren van netwerkevenementen werken we samen met andere overkoepelende organisaties uit de verzekeringsbranche, zijn we een gesprekspartner voor opleidingsinstituten, zetten nieuwe projecten op, organiseren sportactiviteiten en slaan een brug naar studenten.

Inmiddels heeft Young InSurance bijna 2.000 leden en kent de netwerkvereniging sinds eind 2015 een nieuw bestuur. Met de komst van de nieuwe bestuursleden is ook gekozen voor een nieuwe structuur binnen de organisatie. Young InSurance bestaat uit een evenementen-, marketingcommunicatie- en Match InSurance commissie.

De marketingcommunicatie commissie wordt gevormd door Denise Heijstek, Lars Springeling en Eelco Wester, tevens voorzitter van Young InSurance. Deze commissie is verantwoordelijk voor het communiceren met en het werven van (nieuwe) leden en sponsoren.

De evenementen commissie, vertegenwoordigd door Kees Heijboer, Björn Jalving en Zeynep Bulut, houdt zich zoals de naam al doet vermoeden bezig met de organisatie van workshops, netwerkborrels, lezingen en sportevenementen zoals het Assurantie Hockey Toernooi.

Bernadette Bode, Jurgen Struiksma en Judith Hooge Venterink vormen de Match InSurance commissie, het mentor-mentee traject waarin young professionals worden gekoppeld aan een ervaren senior binnen de branche. Danielle den Hoed bekleedt de functie van secretaris.

Young InSuranceEelco Wester (voorzitter)+31 (0)6 53 52 47 84
Young InSurance bestuursleden
Lid worden