Toegevoegd aan Mijn favorieten

AIG

Over AIG

De wereld veiliger maken. Met die missie helpt AIG al sinds 1919 bedrijven om op de toekomst voorbereid te zijn en biedt ondersteuning wanneer dat het meest nodig is. We waren de eerste verzekeraar die bescherming bood tegen cyberrisico's, helpen steden voorbereid te zijn op natuurrampen en zorgen ervoor dat miljoenen organisaties wereldwijd in bedrijf kunnen blijven wanneer het tegenzit. Die ondernemerschap zit in ons DNA.

Naast dat wij ons inzetten voor onze klanten zijn wij toegewijd het juiste te doen voor onze collega's en de maatschappij. Zo moedigen wij onze werknemers aan om iets terug te doen voor de samenleving met ons Volunteer Time Off programma waarin zij een doel kunnen supporten dat hen aan het hart gaat. Bovendien doneren we elk jaar voor meer dan €6 miljoen aan non-profitorganisaties die onze werknemers ondersteunen.

AIG is wereldwijd actief in meer dan 80 landen en jurisdicties en biedt verschillende verzekeringsoplossingen om bedrijven te helpen hun risico's te managen. Het Nederlandse kantoor is opgericht in 1974 en telt inmiddels meer dan 120 enthousiaste en deskundige medewerkers.