Toegevoegd aan Mijn favorieten

DEKRA Experts

DEKRA Experts

DEKRA Experts B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende DEKRA concern met meer dan 35.000 medewerkers op alle 5 continenten en in meer dan 50 landen. De business units Automotive, Industrial en Personnel leveren professionele en innovatieve diensten op het gebied van voertuiginspecties, schade-expertise, internationaal claims management, consultancy, industriële testen en producttesten, keuringen, certificeringen, milieubescherming en outplacement en recruitment.

DEKRA Experts B.V. is een vooraanstaande en onafhankelijke speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 450 medewerkers.

DEKRA Experts is graag partner in business. Wij stellen de vraag van de klant en de markt centraal en passen daar onze dienstverlening op aan. Wij staan voor vernieuwing en innovatie, gericht op verbetering van de kwaliteit en klanttevredenheid, maar met oog voor beheersing van kosten en schadelast.Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.

Binnen DEKRA Claims and Expertise kunnen wij onze klanten van dienst zijn op het gebied onder meer Aansprakelijkheid en Technische verzekeringen (met onder meer AVB, CAR, Marine), Brand, Personenschade, Art, en Automotive, Daarnaast beschikken wij over een zelfstandige en succesvolle Regresafdeling. Bij DEKRA vindt u specialisten op ieder gebied, waar ook ter wereld.

Onze experts altijd bij de hand? Download onze app.

Kijk voor meer informatie op: www.dekra-claims-and-expertise.nl