Toegevoegd aan Mijn favorieten

Meijers Assurantiën

Meijers is een van de top 10 onafhankelijke registermakelaars in assurantiën van Nederland. Met een team van 180 medewerkers adviseren en begeleiden we onze klanten op het gebied van risicomanagement en employee benefits, zoals inkomensbescherming en pensioen. Ook bemiddelen we bij het tot stand brengen van passende verzekeringsoplossingen, in binnen- en buitenland. Door onze beschikking over het internationale netwerk WBN (Worldwide Broker Network) vormen landsgrenzen geen belemmering in onze dienstverlening.

Bij Meijers ondernemen we vanuit het hart. Door dichtbij onze klanten te staan kennen we de prioriteiten en spannen wij ons maximaal in om onze adviezen op maat, slagvaardig en efficiënt te laten zijn. De essentie van zakelijk en menselijk vertrouwen gaat om het bieden van zekerheid. Om die basisgedachte waar te maken gaan we tot het uiterste.

Onze dienstverlening draait om client intimacy. We houden van relaties, waarbij we kennis van de zakelijke en persoonlijke belangen maximaal kunnen laten renderen. Langdurige relaties met klanten in het midden- en grootzakelijk segment kunnen alleen gerealiseerd worden door toegewijde accountteams met een mix van ervaring en expertise.

Graag verwelkomen wij enthousiaste en ambitieuze mensen die actief een bijdrage willen leveren aan ons bedrijf, aan de markt en aan de branche. In de vorm van de Meijers Academy begeleiden wij Young Professionals in hun loopbaan en ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op: www.meijers.nl