Toegevoegd aan Mijn favorieten

MS Amlin

Verzekeraar voor grote en middelgrote ondernemingen

MS Amlin is de verzekeraar van grote en middelgrote ondernemingen in Nederland en België. MS Amlin biedt maatwerk en gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van risicobeheer en verzekeringen. Met een premieinkomen van EUR 631 miljoen (eind 2011) zijn wij een van de leidende verzekeraars in de markt. MS Amlin heeft een ‘A-‘ rating van Standard & Poor’s en een ‘A’ rating van FitchRatings.

Geschiedenis

MS Amlin onstond uit een fusie van de industriële verzekeringstak van het Belgische AG 1824 en het Nederlandse AMEV Interlloyd. De kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsmatige verzekeringen van AG 1824 en AMEV Interlloyd zijn sinds 1999 gebundeld. Eerst onder de naam Fortis Corporate Insurance en na de overname door Amlin plc in juli 2009 is de naam gewijzigd in Amlin Corporate Insurance.

Doelstellingen

MS Amlin stelt zich tot doel om in samenwerking met het intermediair te komen tot op maat gesneden oplossingen die beantwoorden aan uw behoeften op het gebied van risicobeheer en verzekeringen.

De referentie voor kwaliteit in onze markten

Als specialist in bedrijfsmatige verzekeringen weten we als geen ander dat ondernemen het beheren van risico’s is. Het beheren van verzekerbare risico’s is ons dagelijkse werk. Via het gespecialiseerde intermediair delen wij graag onze kennis van het identificeren, analyseren, beheersen en financieren van risico’s. Al onze kennis zetten wij graag in voor het bereiken van de doelstellingen van onze klanten.Onze ambitie? De referentie zijn voor kwaliteit in onze markten!

Kijk voor meer informatie op: www.amlin.com