Toegevoegd aan Mijn favorieten

Van Traa Advocaten

Van Traa is een bijzonder advocatenkantoor.

Opgericht in 1898, is het door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal gericht kantoor. Van Traa is daarnaast een kantoor gebleven met beide benen op de grond, en waar gestreefd wordt naar een goed persoonlijk contact met de klant. Er wordt veel waarde gehecht aan een plezierige werksfeer. Bij Van Traa wordt dan ook – naast alle drukte en toewijding die het werk vereist – veel gelachen.

Van Traa is gespecialiseerd in internationaal handelsrecht, transportrecht en verzekeringsrecht. Al deze werkterreinen worden gekenmerkt door vaak juridisch gecompliceerde zaken. Bij Van Traa proberen we snel tot de kern van het probleem door te dringen, en helderheid te scheppen. Zaken helder maken, dat is wat we bij Van Traa doen.

Ons kantoor telt ruim 35 advocaten. Een omvang die het mogelijk maakt om een grote zaak aan te pakken met een gespecialiseerd team. Anderzijds ook een omvang waar iedereen elkaar goed kent en opgedane ervaring en specialistische (branche)kennis met elkaar wordt gedeeld en door de ouderen aan de jongeren wordt overdragen.

Zie voor meer informatie: www.vantraa.nl