Toegevoegd aan Mijn favorieten

The STATE of TRUST - NARIM 2022

Een bijzondere dag met veel vertrouwde, maar ook een aantal nieuwe gezichten. Wij zien dat steeds meer werkgevers hun eigen young professionals meenemen naar de NARIM en dit is wat ons betreft een mooie ontwikkeling.

Tijdens de plenaire sessie hebben wij het gesprek gevolgd tussen Rob ter Mors (VNAB) Albert van Haastrecht (NARIM) én Ferdinand Soeteman (Verbond van Verzekeraars) over de samenwerking op het gebied van diverse “issues” en de impact hiervan op onze business. De krappe arbeidsmarkt, de oorlog tussen Oekraïne/Rusland én Cyber kwamen hierbij ter sprake. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst dat de leiders van onze markt hiermee bezig zijn en in gesprek blijven met elkaar.

De subsessie van Howden Insurance Brokers Nederland en DUPI Group heeft ons meer bewust van gemaakt van het feit dat er nog veel moet gebeuren op het gebied van duurzaamheid, dat het leiderschap aan het veranderen is (Jeroen Everling sport tegenwoordig onder werktijd met de young professionals :) én ontstond er gesprek tussen senior en young professionals over het aantrekken, maar ook het behouden van young professionals binnen de branche.

Chubb en TWENTY-FIFTY namen ons mee naar het leiderschap van 2050 en welke stappen er nu al genomen zouden kunnen en/of moeten worden voor de toekomst. Hoe gaan we het beter maken en bij wie ligt nou eigenlijk het initiatief hiervoor? Is dat de branche, zijn dat de bedrijven of toch de young professionals?

Lea Lelijveld van Cingelshouck en Karina Broersen willen wij in het bijzonder bedanken voor hun betrokkenheid en warme ontvangst.

Tot volgend jaar!

Publicatie datum: 3 juni 2022