Toegevoegd aan Mijn favorieten

Tien jaar Young InSurance

Tien (en eigenlijk inmiddels al iets meer) jaar Young InSurance. Wat ooit in 2009 begon als een kleine borrel in een kroeg, is nu een begrip geworden in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Vele netwerkborrels, kennissessies, hockeytoernooien en buitenlandtrips later, stonden we daar dan op donderdag 21 april. Eindelijk bij de Boathouse in Rotterdam om ons jubileum te vieren.

Wat was het mooi om te zien dat iedereen een eigen draai heeft weten te geven met zijn of haar outfit aan het thema cocktail. En ook om onze leden en partners met 150 man bij elkaar te zien eten, drinken en feest te zien vieren. Oude vertrouwde gezichten, maar ook een nieuwe generatie young professionals die hun Young InSurance primeur hadden.

Young InSurance is ooit opgericht om jongeren in de branche samen te brengen. Als wij zo om ons heen kijken, is dat zeker gelukt. Velen hebben via de events vriendschappen voor het leven gemaakt (óf zullen die vriendschappen nog sluiten). Dat is ons doel. Young professionals samenbrengen!

We bedanken nogmaals graag al onze business-, event-, en mediapartners die ons in alle jaren hebben gesteund, de sponsoren van dit event: Nationale-Nederlanden, VLC & Partners en DEKRA, oud-bestuursleden en niet te vergeten: oprichters Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters.

Aan alle aanwezigen: enorm bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens het Young InSurance 10-jarig jubileumfeest en de afgelopen tien jaar. Zonder gasten geen events!

Publicatie datum: 25 april 2022