Toegevoegd aan Mijn favorieten

Young InSurance buitenlandtrip 2022

Afgelopen zaterdag was het zover. Dé Young InSurance buitenlandtrip waar we zo lang op hebben gewacht. Maar liefst 30 young professionals brachten een bezoek aan Kopenhagen. De hele reis stond in het teken van netwerken, verbindingen met elkaar aangaan, nieuwe herinneringen maken en pure gezelligheid. Een aantal hoogtepunten van de vier dagen.

Crazy 88

De eerste middag splitste de groep zich op in teams om Kopenhagen te ontdekken en kennis met elkaar te maken. Het binnen de Young InSurance beroemde Crazy88 spel werd tevoorschijn getoverd. Wie binnen de tijd de meeste opdrachten had gedaan, mocht zichzelf het winnende team noemen. Van knuffelen met een hond, het Deense volkslied zingen tot de Macarena dansen op het Kopenhaagse plein, van alles kwam voorbij.

Holland Insurance House

Op zondagavond organiseerde de VNAB, samen met het Holland Insurance House team, traditiegetrouw de Hollandse avond vol Hollandse kleuren, Hollandse snacks, Hollandse muziek en last but not least: Hollandse gezelligheid. Young InSurance stond vooraan in de rij voor de polonaise!

Kennis

Ook het kenniscomponent kon natuurlijk niet ontbreken. De tweede dag werd gestart met een bezoek aan Sedgwick, DUPI Group B.V. en de FERMA Risk Leadership at the heart of Europe. Onderwerpen als product recall werden besproken. Fijn om daar aandacht aan te besteden, aangezien de waarde en impact hiervan vaak nog wordt onderschat. De avond werd afgesloten met een feestelijk bezoek aan events georganiseerd door Howden Insurance Brokers Nederland B.V. en RSA op prachtige locaties.

Chubb en NARIM gingen de laatste ochtend het gesprek met de young professionals aan over o.a. het aantrekken van studenten, de vergrijzing in de markt en het marktbeeld over vijf jaar. Een goed gesprek waarbij de meningen van de young professionals werden gewaardeerd en als input wordt meegenomen naar de toekomst.

Bedankt!

Graag bedanken wij de hoofdsponsoren van de Young InSurance buitenlandtrip 2022: Superscript en Markel, zonder wie deze reis niet had kunnen plaatsvinden. Daarnaast bedanken wij ook graag Sedgwick, Dupi en Chubb voor het organiseren van de kennissessies. Ook in het bijzonder Jeroen Everling voor zijn inzet voor onze young professional leden voorafgaand en gedurende de reis.

Ga jij volgend jaar ook mee? Wij kijken ernaar uit!

Een reünie in de Irish pub plannen we snel ;) Leuk dat jullie erbij waren Chris Schuitemaker, Ferry Kassir, Guido van Ravenzwaaij, Jasmina Halilovic, Jelmer Murrer, Jeremy Bakker, Joey Vermeulen, Julie van der Wal, Juliette Baltus, Luuk Mulders, Maartje Wijnker, Maureen Boeters, Gabrielle Maxime Willemse, Michele Hulsmann, Mukesh Hoeba, Nabil Aferdou, Pieter van der Spaa, Pim Fijn van Draat, Rutger Cosijnse, Sidney Lubbinge, Simon Hoogveld van der Meer, Steven Gajadhar, Tess Holtslag en Vivian Hoogerwaard!

Publicatie datum: 13 oktober 2022