Toegevoegd aan Mijn favorieten

Young InSurance gaat het gesprek aan tijdens de Week van AM

In de week van 23-27 november vond de Week van AM plaats. Om meer young professionals bij de Week van AM te betrekken, nam Young InSurance diverse video's op die elke dag werden uitgezonden tijdens het journaal van AM. Gepresenteerd door Rens de Jong.

Sandra Nooyen interviewt topvrouwen

Sandra Nooyen (Kroller Boom) ging namens Young InSurance in gesprek met drie topvrouwen: Jeannette Veldsink (Veldsink Adviesgroep), Lidwien Suur (Achmea) en Ingrid de Swart (a.s.r.). Over hun route naar de top, adviezen aan young professionals en nog veel meer! Bekijk de afleveringen terug via onderstaande links.

Yvette van den Bos-Brink in gesprek met young professionals

Yvette van den Bos-Brink (Sedgwick) interviewde namens Young InSurance vier young professionals: Dennis de Waij (Chubb), Rutger Noordermeer (Loyens & Loeff), Tess Holtslag (Nationale-Nederlanden) en Kaj van Tetering (Willis Towers Watson). Over o.a. de toekomst van het vak, de binding met de markt en de rol van Young InSurance. Bekijk de afleveringen terug via onderstaande links.

Achter de schermen bij Young InSurance

Een korte video van de huidige bestuursleden die laten zien wie wij als Young InSurance zijn en wat wij doen. Bekijk de video via deze link (start minuut 17:41).

Publicatie datum: 30 november 2020