Toegevoegd aan Mijn favorieten

Annulering Young InSurance 10-jarig jubileum event

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 2 november 2021 hebben wij een lastige keuze moeten maken met het bestuur. Helaas zijn wij genoodzaakt het jubileum event van 18 november te annuleren.

Wij zijn als bestuur van mening dat wij in tijden van voortdurende druk op de zorg en een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden, het niet verantwoordelijk is om een groep bij elkaar te brengen en een dergelijk jubileumfeest door te laten gaan.

Net als jullie vinden wij het ook erg jammer dat we niet samen met elkaar het glas kunnen heffen in The Boathouse. Wij, en jullie, zijn zeker toe aan een feestje.

Van uitstel komt zeker geen afstel en wij hebben dan ook het voornemen om het jubileum alsnog met jullie te vieren. Wanneer dat is, kunnen wij op dit moment nog niet zeggen. Wij volgen de ontwikkelingen en overheidsregels. Wij hopen op jullie begrip.

Tot slot willen wij onze sponsoren VLC & Partners, DEKRA Claims and Expertise B.V. en Nationale-Nederlanden bedanken voor de gewaardeerde steun aan het jubileum event.

Over evenementen in de komende maanden maken wij na de persconferentie van 12 november een keuze en brengen jullie daarna op de hoogte.Publicatie datum: 5 november 2021