Toegevoegd aan Mijn favorieten

Waarom jij bij de AM dag wil zijn?

Waarom jij bij de AMweb_nl dag wil zijn?
· Hét netwerkevent van de verzekeringsbranche
· Kom in contact met professionals
· Laat je inspireren!

Op 29 maart is het eindelijk zo ver. De AMdag in DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht. We hopen jou dan te mogen begroeten. Op de AMdag verbinden, ontmoeten en inspireren we jou. Daar ben je toch ook bij?

Dagvoorzitter Welmoed Sijtsma gaat in gesprek met David Knibbe over de samenwerking met het intermediair. Daarnaast vertelt Jos Burgers, top 1 managementspreker, over hoe we de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen. Ruben Terlou, geeft je een stukje inkijk in het hart & ziel van de Chinezen. Wat kunnen wij hier in Nederland van leren? Topvrouw Jeannette Veldsink vertelt ons in de middag over haar visie of er nog bestaansrecht is voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering. De kleurrijke ondernemer John van Zweden sluit de dag af met zijn inspirerende en spraakmakende ondernemersverhaal.

Ben je benieuwd naar de rest van het programma en de sessies? Kijk dan op de website. Met onze code kun jij je GRATIS aanmelden voor de AMdag. Ga naar: https://lnkd.in/ee9M2gXd en gebruik de code: AMevents_YoungInsurance2022.

Naast de interessante sessies en sprekers, wordt er uiteraard ook geproost. Niet alleen tijdens de borrel op de beursvloer, maar ook tijdens onze eigen bruisende Young InSurance borrel in het midden van de verzekeringsbranche. Young professionals hosten, jij kunt met ze toosten! Leer nieuwe young professionals kennen of ontmoet oude vertrouwde gezichten.

17.00 uur in loods 6. Zien we je daar? Publicatie datum: 1 maart 2022